Vi hanterar reveterade fasader i Dalarna

Om du har en fastighet med en träfasad så finns det möjlighet att lägga en putsad yta direkt på din träfasad för att få ett mer exklusivt yttre. Du kan vända dig till oss som har skickliga och kunniga murare med lång erfarenhet från att hantera reveterade fasader.

De flesta privatägda fastigheterna har träfasader vilket till stor del vanligtvis beror på att det var en kostnadsfråga i samband med att fastigheten byggdes. Dock är det många som gärna vill byta ut sin träfasad mot en putsad fasad, vilket ger fasaden ett lite exklusivare utseende men som också bidrar till ett minskat underhåll. Dessutom finns möjligheten att samtidigt passa på att tilläggsisolera fasaden vilket bidrar till ett jämnare inomhusklimat och lägre uppvärmningskostnader. När du vill få hjälp med att lägga puts på din träfasad kan du kontakta oss på Aspstrand Fasad & Bygg som är experter på reveterade fasader i Dalarna.

 

När vi hanterar reveterade fasader i Dalarna

Att lägga puts på en träfasad kräver kunskap och erfarenhet så att arbetet utförs enligt gällande branschregler och med rätt material. Det krävs en viss teknik och kännedom om det material man arbetar med så att den putsade fasaden får en bra hållbarhet, klarar av att hantera rörelser som ofta finns i träfasader och får en lång livslängd. Våra murare vet hur förarbetet ska utföras så att den nya putsen får maximalt fäste och vilket material som ska användas så att putsen får de egenskaper som krävs.

 

Lägga fasadputs på fasader i Dalarna

När vi ska lägga puts på en träfasad behöver vi först sätta upp hönsnät som ofta får en stoppning av vass. Detta så att det bildas ett visst mellanrum mellan träväggen och nätet så att tjockputsen får ett bra fäste och så att nätet fungerar som en armering. Putsytan kan sedan filtas eller slammas eller så kan vi lägga på en färgad tunnputs ytterst som ger fasaden en viss struktur. Eftersom vårt arbete utförs korrekt och med rätt material kan du se fram emot en putsad fasader i Dalarna som kräver minimalt med underhåll under en lång tid framåt när du anlitar oss.

 

Boka ett kostnadsfritt platsbesök

När du planerar att lägga puts på din träfasad kan du vända dig till oss på Aspstrand Fasad & Bygg som utför alla typer av tjänster då det kommer till putsade fasader i Dalarna. Du kan använda formuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi dels kan inspektera din fasad men också lyssna på dina önskemål. Därefter kan vi lämna en offert med ett rättvist pris för ditt fasadbyte i Dalarna. 

Behöver du experthjälp med fasader i Dalarna?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Aspstrand Fasad & Bygg AB för att boka ett kostnadsfritt platsbesök. Våra duktiga medarbetare hör av sig och hjälper dig med din fasad.