Välkommen till Aspstrand Fasad & Bygg

Välkommen till Aspstrand Fasad & Bygg

Med vår breda kompetens och vår långa yrkeserfarenhet kan vi bistå dig vid nyputsning eller renovering av din fasad, även för kulturmärkta fastigheter.

Aspstrand Fasad & Bygg är ett kompetent byggföretag som utför alla typer av fasadtjänster. Våra murare är utbildade och erfarna inom branschen och en av oss innehar dessutom titeln murarmästare vilket är den högsta utnämningen som en murare kan erhålla inom branschen. Det borgar för att vi har en gedigen kunskap inom området och alltid utför vårt arbete med kvalitetssäkra metoder.

 

Vi kan åta oss totalentreprenader vid renoveringar eller fasadbyte men kan också agera som underleverantörer vid större projekt. Idag så samarbetar vi med flera större byggföretag som bland annat Skanska och är också aktiva inom Dala byggsamverkan.

 

Vi är specialister på fasadputs och kan också åta oss renoveringar av kulturmärkta fastigheter, fasader med komplicerade listverk eller reveterade fasader. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt byggprojekt.


Tjänster på Aspstrand Fasad & Bygg AB

Behöver du experthjälp med fasader i Dalarna?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Aspstrand Fasad & Bygg AB för att boka ett kostnadsfritt platsbesök. Våra duktiga medarbetare hör av sig och hjälper dig med din fasad.

Behöver du experthjälp med fasader i Dalarna?

Boka platsbesök