Murning

Murning

Tegel används för att mura väggar, fasadbeklädnader, skorstenar, öppna spisar, grillar, murar i trädgården eller som inredningsdetaljer i hemmet. Tegel är tåligt och med en rätt utförd murning kan en tegelvägg få en livslängd på 100-tals år. Dessutom är tegel snyggt, robust och värmetåligt. När du behöver utföra murning i Dalarna kan du kontakta oss på Aspstrand Fasad & Bygg som är specialister på murning. Vi kan hjälpa dig med alla typer av murning som exempelvis fasadmurning, grundmurning, trädgårdsmurar och skorstenar.

 

Snygg och hållbar murning i Dalarna

Murade väggar är snygga och har en bra hållbarhet samtidigt som de är lätta och relativt billiga att underhålla, jämfört med många andra fasadbeklädnader. När man renoverar fasadtegel eller tegelmurar räcker det oftast med att teglet högtryckstvättas och fogarna fogas om med kalkbruk. Aspstrand Fasad & Bygg har professionella och yrkesutbildade murare som har varit verksamma i branschen under många år. Vi kan åta oss alla typer av murning i Dalarna åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi är specialister på arbeten med putsade och murade fasader i Dalarna och utför alltid arbetet med högsta kvalité. 


Fler tjänster vi utför

Behöver du experthjälp med fasader i Dalarna?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Aspstrand Fasad & Bygg AB för att boka ett kostnadsfritt platsbesök. Våra duktiga medarbetare hör av sig och hjälper dig med din fasad.