Kulturfasad

Kulturfasad

När man renoverar en kulturfasad i Dalarna, en fasad på ett kulturmärkt hus, så krävs det att man har den kunskap och erfarenhet som krävs för att återställa fasaden i ursprungligt skick. Renovering av kulturfasader omfattas vanligtvis av restriktioner och regler. Bland annat får man inte göra några förändringar på fasaden, som exempelvis att byta ytskikt eller måla i en annan färg. För att renovera eller utföra ett fasadbyte i Dalarna av en kulturmärkt byggnad krävs det att arbetet utförs av erfarna putsmurare som har den kunskap som krävs för att utföra arbetet på ett korrekt sätt. Du kan kontakta oss på Aspstrand Fasad & Bygg som är experter på just fasader i Dalarna.

 

Anlita oss för renovering av din kulturfasad i Dalarna

Hos oss på Aspstrand Fasad & Bygg har vi skickliga och yrkesutbildade murare med en lång erfarenhet inom branschen. Vi är specialister på alla typer av putsade fasader och kan hjälpa dig då du ska renovera din fasad i Dalarna. Det spelar ingen roll om fasaden har utsmyckningar i form av lister eller andra detaljer då våra murare har den kunskap som krävs för att renovera en kulturfasad med rätt material och med rätt arbetsmetoder.


Fler tjänster vi utför

Behöver du experthjälp med fasader i Dalarna?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Aspstrand Fasad & Bygg AB för att boka ett kostnadsfritt platsbesök. Våra duktiga medarbetare hör av sig och hjälper dig med din fasad.