Fasadputs

Fasadputs

Fasadputs i Dalarna är vanligt för både mindre privatägda fastigheter men också för bostadsrättsföreningar och företagsbyggnader. Puts används ofta på större fasader för att det ger fasaden en hållbar och väderbeständig beklädnad men även ett karaktäristiskt utseende. Fasadputs i Dalarna har använts i 100-tals år och kräver normalt sett endast underhåll vart 30-50:e år, om arbetet är korrekt utfört. Behöver din fasad putslagas eller behöver du utföra ett fasadbyte kan du kontakta oss på Aspstrand Fasad & Bygg som är specialister på fasadrenoveringar.

 

När du behöver lägga ny fasadputs i Dalarna

Ofta är det först då putsen på fasaden får sprickor eller då putsen släpper från underlaget som man upptäcker att en putsad fasad behöver renoveras. Vanligtvis går det att putslaga fasaden, vilket innebär att man tar bort all dåligt puts och ersätter den med ny. Ibland så kanske större ytor har släppt från underlaget och då kan det krävas att man putsar om hela fasaden. Oavsett vilka behov du har så kan vända dig till oss på Aspstrand Fasad & Bygg som har professionella murare som kan utföra alla typer av arbeten på putsade fasader i Dalarna


Fler tjänster vi utför

Behöver du experthjälp med fasader i Dalarna?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Aspstrand Fasad & Bygg AB för att boka ett kostnadsfritt platsbesök. Våra duktiga medarbetare hör av sig och hjälper dig med din fasad.